Toast skagen
Citron, dill och räkor
Oxfilé Tournedous
Potatisgratäng, rödvinssås, vitlökssmör och baconinlindade Haricoverts
Vit chokladpannacotta
med Hallon Collies
Pris och beställning
Beställning görs på telefon 0727 – 333 771
I samband med beställning görs betalning
3-rätters
Beställning före 23/12 475 kr/p
Beställning efter 23/12 525 kr/p
2-rätters
425 kr/p
Endast varmrätt
325 kr/p
Avhämtning sker på nyårsafton mellan 11.00-13.00 på Golfrestaurangen i Nora
Instruktioner
Förrätt
Stek brödet i smöret som följer med precis vid servering, lägg på skagenröra, citron och dillvippa
Varmrätt
Potatisgratängen värms på 225 grader tills osten har fått fin färg och den är genomvarm (ca 15 minuter) Haricovertsen kan du värma samtidigt.
Medans gratängen står till sig så värmer du köttet i ugnen och rödvinssåsen i en kastrull, den ska bara koka upp.
Köttet är brynt runt om och du värmer köttet i ugnen till önskad stekgrad (rare 48-50 grader, medium 54-58 grader och well done 68-70 grader) Vi rekommenderar att använda er av stektermometer.
Lägg upp kött med vitlökssmör, haricoverts och sås på tallrik och servera gratängen bredvid.
Dessert
Bara att äta precis som den är
Smaklig måltid och Gott nytt år!
Torsdag den 19/12 är sista dagen vi serverar lunch för i år. Därefter tar vi julledigt och återkommer den 8 januari.
Januaris öppettider är som följande
Mån-Ons 10.00-14.00
Nyhet!
Soliga helger då skidspåren är i bruk så förvandlar vi restaurangen till en liten våffelstuga.
Vi kommer då att servera
Öppettider för våffelstuga är ca 10-14 soliga vintriga dagar men vi anpassar oss lite efter hur ni är här. Vi skriver ut på vår facebook- och instagramsida när vi har öppet, på sociala medier heter vi Fru P´s Kök.
Har ni frågor så är det bara att höra av sig på 0727 – 333 771 eller på mail info@frupettersson.se